Her yıl rekor ziyaretçi sayısıyla yılın en önemli alışveriş etkinliği haline gelen ve 200’den fazla markaya ev sahipliği yapan ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ni bu yıl 10 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

ZUBİZU’nun gelenekselleşen “ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri”, bu yıl 12-13 Aralık tarihlerinde Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Etkinlik, altıncı kez yine rekor bir ziyaretçi sayısı ve alışveriş hacmi ile sona erdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de alışverişin en fazla yapıldığı dönemlerin başında aralık ayının geldiğini kaydeden Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan, “Biz de alışveriş dünyası için çok önemli olan bu dönemi yıllar önce başlattığımız ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri ile değerlendiriyoruz” diye söyledi.

ALIŞVERİŞ VE EĞLENCENİN BİR ARAYA GELDİĞİ BİR ETKİNLİĞİ DAHA BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Kaplan sözlerine şu şekilde devam etti: “Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU olarak 3 milyona yakın üyemize gerek etkinlerimiz gerekse de seçkin marka işbirliklerimizle önemli ayrıcalıklar sunuyoruz. Bu etkinliğimizde de ziyaretçilerimiz hem keyifli vakit geçirdiler hem de ZUBİZU’nun sunduğu yüzde 10 indirimin yanı sıra American Express Card ile ek yüzde 10, Vodafone Red ile ek yüzde 5 olmak üzere toplam yüzde 25’e varan indirimlerden faydalanma fırsatı yakaladılar. Alışveriş ve eğlencenin bir araya geldiği bir etkinliği daha başarı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

ETKİNLİKLERİMİZLE HEM PERAKENDE SEKTÖRÜNÜ CANLANDIRIYORUZ HEM DE TÜKETİCİLERİN BUTİK MARKALARA ULAŞMASINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Yılbaşı gibi özel dönemlerin perakende, yeme içme, hizmet ve daha birçok sektör açısından önemli olduğuna dikkat çeken Hakan Kaplan,

“Amacımız, Yılbaşı Alışveriş Günleri gibi etkinliklerimizle perakende sektörünü canlandırmanın yanı sıra tüketicilerin butik markalara ulaşımını da kolaylaştırmak. Bu yıl Antur organizasyonuyla 200’den fazla seçkin markanın katılımıyla Volkswagen Arena’da gerçekleşen etkinlik; markaların seçiminden genel organizasyonel detaylara, dekorasyonun zerafetinden müziklerin seçimine son derece titiz bir çalışmanın eseri. Her yıl artan katılımcı sayısı ve markaların bir sonraki yıl için şimdiden rezervasyon yaptırmak istemesi doğru bir platform oluşturduğumuzun önemli bir göstergesidir.”

Editör: MURAT ÖZER