Türkiye’nin yılda iki kere düzenlenen uluslararası moda etkinliği Fashion Week Istanbul, yeni sezonunu 14 Mart Pazartesi akşamı düzenlenen bir etkinlikle karşıladı.

EMEL - NEJDET AYAYDIN

Türk moda endüstrisinin tüm önemli oyuncularını bir araya getiren etkinlikte sanat ve eğlence dünyasından önemli isimler de dikkat çekti.

ECE ÖZEL 

Red Bull sponsorluğunda Organics by Red Bull ile hazırlanan ikramların servis edildiği geceye DJ’ler Ece Özel, Berk Büyükakın ve Aksak setleri ile renk kattı.

MUSTAFA GÜLTEPE

ÖZLEM KAYA - ÖZGÜR MASUR

Aralarında İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe, Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Cem Altan, Moda Tasarımcıları Derneği eş başkanları Özlem Kaya ve Özgür Masur, Emel Ayaydın, Nejdet Ayaydın, Lara Sayılgan, Zeynep Tosun, Başak Gümülcinelioğlu, Şevval Şahin, Mina Ceran, Lider Şahin, Yağmur Tanrısevsin, Bilge Yenigül, Ece Begüm Yücetan, Sima Tarkan, Dila Tarkan, Sibil Çetinkaya, Selin Yağcıoğlu, Hande Taşer, Balçiçek İlter ve Gizem Hatipoğlu, gibi önemli isimlerin bulunduğu misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlikle moda haftasını kutladılar. 

CEM ALTAN

Fashion Week Istanbul, 15 – 18 Mart 2022 tarihleri arasında Soho House Istanbul’da gerçekleşecek ve 20’den fazla tasarımcı ve tasarımcı markası, hazırladıkları sinema ve moda disiplinlerinin bir nevi görsel kutlaması niteliğindeki moda filmi gösterimleri ve birbirinden farklı, yaratıcı etkinliklerle koleksiyonlarını moda endüstrisinin beğenisine sunacaklar.

LARA SAYILGAN

Etkinlik, resmi adresi fashionweek.istanbul adresinden takip edilebilecek. Hafta boyunca şehre yayılarak, önemli isimlerle modanın gündemini tartışacak ve geleceğini belirleyecek paneller ve etkinlikler de Fashion Week Istanbul’un sektöre ışık tutmasına aracı olacak. 

ZEYNEP TOSUN

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından desteklenmekte ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) iş birliğinde yürütülmektedir.

BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU

ŞEVVAL ŞAHİN

MİNA CERAN

SİMA TARKAN - DİLAN TARKAN - ECEM OLTULU

Editör: MURAT ÖZER