KURSA DÜZENLİ KATINLARA TABLET VE ÇEYREK ALTIN

Adana Uluyol Camii'ndeki yaz Kuran kursuna katılan teşvik etmek adına, 40 gün aralıksız 5 vakit namaza gelen öğrencilere, tablet bilgisayar, çeyrek altın ve çeşitli armağanlar dağıtıldı.
Merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Semti'nde bulunan Uluyol Camii'ndeki yaz Kuran kursuna katılan öğrencilerin namaza teşvik edilmesi için 'Aralıksız namaz kılma' kampanyası başlatıldı. Kampanyayla Kuran kursuna katılanlardan 40 gün aralıksız 5 vakit namaz kılan 40 erkek ve 8 kız öğrenci, tablet bilgisayar, çeyrek altın ve çeşitli armağanlar kazandı. Uluyol Camii'nde düzenlenen ödül törenine Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, cami imamı Adil Satan, din görevlileri, veliler ve çok sayıda çevre sakini katıldı. 

ÇOCUKLARIMIZIN DUYURUMUZA KARŞILIK VERMESİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ

Kaymakam Sarı, çocukların camilerle buluşmasının çok anlamlı olduğunu belirtirken, böyle etkinliklerin, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini dile getirdi.
Cami imamı Satan ise "Çocukları camiye alıştırmak, cemaatle bağlarını güçlendirmek ve namaza alıştırmak için 'Ne yapabiliriz?' diye düşündük. Alımıza bu fikir geldi ve böyle bir projeyi hayata geçirmeyi doğru bulduk. Duyurusunu yaptık, büyük ilgi gördü. Çocuklarımızın camiye gelmesi, onlardan çok bizleri sevindirdi" dedi.
Törende öğrenciler, İstiklal Marşı'nın bütün kıtalarını okuduktan sonra Türk bayrağı açtı. Ödül töreni tablet bilgisayar, çeyrek altın ve armağanların dağıtımıyla son buldu. 

 

Kaynak: dha