İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından İngiliz medyasında gözler Kraliçe Elizabeth’e çevrildi. Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Johnson’ın en son 11 Mart’ta Kraliçe ile görüştüğü belirtildi.

GÖZLER KRALİÇE ELİZABETH'E ÇEVRİLDİ

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Kraliçe II. Elizabeth’in en son 11 Mart’ta koronavirüs testi pozitif çıkan İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile görüştüğü belirtildi. Açıklamada, Kraliçe’nin sağlığı ve refahı için tüm gerekli tedbirleri uyguladığı yinelendi.

 İNGİLTERE SAĞLIK BAKANI'NA KORONAVİRÜS TEŞHİSİ KONULDU

İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, sosyal medya hesabından koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Koronavirüs semptomları yaşamasının ardından test yaptıran İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bugün İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a da koronavirüs teşhisi konulduğu açıklanmıştı. Kendi çektiği videoda konuşan Hancock, belirtilerinin hafif olduğunu ve kendisini evinde karantinaya aldığını belirtti. 

"EVDEN ÇALIŞABİLEN HERKES EVDEN ÇALIŞMALI"

Video mesajında, "Evden çalışabilen herkes evden çalışmalı" diye vurgulayan Hancock önümüzdeki Perşembe gününe kadar karantinada olacağını da sözlerine ekledi.

Editör: MURAT ÖZER