CK Enerji’nin 2016 yılında başlattığı Hayatı Aydınlat Projesi çerçevesinde bu kez CK Enerji Akdeniz Elektrik çalışanları ‘sahne’ aldı. Ünlü sanatçı Merve Özbey’in şarkıları ile destek verdiği geceden elde edilen gelirle, engelli vatandaşların hayatın her alanında yer alabilmeleri için ‘akülü sandalye şarj istasyonları’ kurulacak.

Konserden önce Antalya’da Muratpaşa İlçesi’nde Güllük Yavuz Özcan Parkı ve Kapalıyol’da birer akülü sandalye şarj istasyonun kurulumunu tamamlayan CK Enerji, Antalya, Burdur ve Isparta’daki istasyon sayısını artırmayı hedefliyor.

CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİK ÇALIŞANLARININ SESİ ANTALYA'DA 'HAYATI AYDINLAT'TI 

CK Enerji’nin 2016 yılında başlattığı ve kısa sürede perakende elektrik sektörünün önde gelen sosyal sorumluluk projelerinden biri haline gelen ‘Hayatı Aydınlat’, Antalya’da da ‘ses’ verdi. Proje kapsamında gerçekleştirilen Hayatı Aydınlat konserlerinin 8’incisi 3 Nisan Çarşamba günü Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda geniş katılım ile gerçekleştirildi. CK Enerji Akdeniz Elektrik’in ev sahipliğinde, Günhan Özmen yönetiminde ünlü şarkıcı Merve Özbey’in eşlik ettiği konserden elde edilen gelirle ilk etapta Antalya’nın merkezi noktalarına engelli vatandaşlar için akülü sandalye şarj istasyonları kurulacak.

Engellilerin hareket özgürlüğüne destek vermeyi hedefleyen CK Enerji, Antalya’da 2 adet akülü sandalye şarj istasyonunu konser öncesine yetiştirdi. Muratpaşa İlçesi’nde Güllük Yavuz Özcan Parkı ve Kapalıyol’da birer istasyonu devreye alan şirket, engelli vatandaşların kentin sokaklarında ‘enerjisiz’ kalmadan ücretsiz olarak sandalyelerini şarj edebilecekleri istasyonların sayısını artırmayı hedefliyor.

CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİK’TEN 48 KİŞİLİK DEV KORO

Oldukça geniş katılımla gerçekleştirilen konser öncesinde konuşma yapan CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, tamamen çalışanlardan oluşan 48 kişilik dev koronun aylardır bu geceye hazırlandığını dile getirerek “Öncelikle arkadaşlarıma gösterdikleri özveri için teşekkür etmek istiyorum. Her zaman altını çizdiğim gibi biz kendimizi sektörde sadece elektrik satan bir şirket olarak konumlamıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerini, doğayı, çevreyi ve hayvanlarımızı korumayı çok önemsiyor ve projelerimiz ile bu ülkeye olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Konserden önce arkadaşlarımız yoğun bir çaba göstererek 2 adet akülü sandalye şarj istasyonu kurdular. Antalya ile başlayan bu proje Burdur ve Isparta’ya da uzanacak. Hedefimiz 25 noktaya akülü şarj istasyonu kurmak ve engelli vatandaşlarımıza dışarıda özgür bir hayat için destek olmak” diye konuştu

TOPLAM SAYI 20’YE ULAŞTI

Cengiz ve Kolin Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren CK Enerji’nin 2016 yılından bu yana devam eden Hayatı Aydınlat Projesi kapsamında; İstanbul Avrupa Yakası’nda 17, Sivas’ta 1 ve Antalya’da 2 nokta ile CK Enerji’nin 3 şehirde kurduğu istasyon sayısı 20’ye çıktı. 2019 yılı sonunda toplam 28 akülü sandalye şarj istasyonuna ulaşmayı hedefleyen CK Enerji, daha yılın ilk çeyreğinde çok hızlı bir yol aldı.CK Enerji İstanbul, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde engelli vatandaşların enerjisiz kalma korkusu yaşamadan hayatın içinde yer alabilecekleri kilit ulaşım noktalarında yer almayı hedefliyor.

Editör: MURAT ÖZER