Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye-Kırgızistan 10'uncu Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Kırgızistan’da Bakanlar Kurulu Başkanı Ulubek Maripov ile bir araya geldi.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “Kırgızistan ziyaretimizin ilk gününde Bakanlar Kurulu Başkanı Sn. Ulukbek Maripov ile bir araya geldik. Köklü tarihi ve kültürel ortak geçmişe sahip dost ve kardeş ülkelerimizin güçlü ikili ilişkilerini ve ortak hedeflerimizi ele aldık” dedi.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY, TÜRK VE KIRGIZ İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye-Kırgızistan 10'uncu Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Kırgızistan’da Türk ve Kırgız iş insanlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “Sektör temsilcilerini bir araya getiren İş İnsanları İle Dar Kapsamlı İstişare Toplantısı'nda Türk ve Kırgız iş insanlarımızı dinledik. İlişkilerimizde gittikçe ivme kazanan yükselişi dost ve kardeş iki ülke arasındaki uyum ve iş birlikleriyle taçlandırmak azmindeyiz” dedi.

Editör: MURAT ÖZER