Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, her yıl yaptığı Kadınlar Günü iletişimlerine bu yıl çıtayı daha da yükselterek devam ediyor. Kadınlar Gününde “Birlikte Ayaktayız” mesajı veren marka, yaptığı bu özel çalışma ile “kadının hayata katılmadığı bir dünya nasıl olurdu?” sorusuna cevap veriyor.

"KADININ HAYATA KATILMADIĞI BİR DÜNYA NASIL OLURDU?"

“Kadının hayata katılmadığı bir dünya nasıl olurdu?” sorusunu en iyi bildiği yolla cevaplayan Alfemo, hayatın dengesini eşitliğin gücünde buluyor. Üzerinde nice kararlar alınan ve etrafında sık sık bir araya gelinen masa, hayatı temsil eden bir metafor olarak kullanılıyor. Hayatın ayakta durabilmesinin de kadın ve erkeğin eşit şartlarda hayata katılımıyla gerçekleşebileceği anlatılıyor. Daha önce hiçbir reklam projesinde yer almayan dünyaca ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar’ın bestesi ile müziğine hayat verdiği reklam filminin seslendirmesini ise Mazhar Alanson yapıyor.

"BİZ AYAKTAYSAK BİRLİKTE AYAKTAYIZ....ALFEMO "

Hayatın her köşesinde emeği olan kadınların, hayatta eşit şartlarla yer alması gerektiğine inandığını söyleyen Alfemo Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Dinler: “Özellikle Türk toplumunda masa etrafında geçirilen zamanlar çok büyük bir değere sahip. Günlük hayatımızda farklı koşuşturmacalar içinde olsak da, aynı masada yemek yemeye gayret ederiz. Pazar kahvaltılarında, akşam yemeklerinde bir araya gelir, hayatımızı paylaşırız. Yeri gelir, çayımızı kahvemizi de aynı masada içer, ders de çalışır, incik boncuk da yaparız. Masanın etrafında şekillenen bir hayatımız var. Ve bu hayatı dengede tutan iki eşit güç var. İki taraf da eşitse dengedeyiz ancak. Kadının hayata katılmadığı, çalışıp üretmediği bir toplum ne kadar ayakta durabilir sorusuna cevap veriyor bu masa aslında. Eğitim ve çalışma hakkından mahrum bırakılan bir kadın, kendi ayakları üzerinde duramazsa hayat da işte böyle yarım kalıyor. Biz ayaktaysak birlikte ayaktayız. Daha eşit bir yarın için birlikte ayağa kalkmalıyız.

Bizim ürünlerimizin tamamını kadın tasarımcılarımız hayata geçiriyor. Onların yanı sıra üretimin her alanında yine kadınlarla omuz omuza çalışan bir markayız, bundan da büyük gurur duyuyoruz. Biz kadınlarımızla #BirlikteAyaktayız.” diye konuştu.

Editör: MURAT ÖZER