Çukran’a göre, hepimizin hayatı rakamlardan oluşuyor ve doğduğumuz gün bu rakamlar bizim şifrelerimizi oluşturuyor.

Aslında doğduğumuz günün enerjisi ve o günün doğa olayları da şifremizin belirlenmesinde büyük etken oluşturuyor. Peki şifremiz ne anlama geliyor? Bize neyin mesajını veriyor? Bu şifreyi biliyor olmak ya da çözüyor olmak bize ne gibi avantajlar sağlar? Dezavantaj olduğu durumlar var mıdır?

Benim şifrem ne? diye sorduğunuzu duyuyor gibiyiz. İşte tam burada, bu işin tam bir uzmanlık işi olduğu konusu devreye giriyor.

İnsanın Şifresi bize hangi meslekler konusunda başarılı ya da başarısız olduğumuzdan tutun da, nasıl bir ilişki insanı olduğumuzun ipuçlarını da veriyor.

Aslında şöyle de ifade edebiliriz; kişiliğimizi ve kendimizi daha iyi, daha doğru anlayabilmemizi sağlayan bu şifre sistemi, bugünden yarına planlarımızı yaparken hepimize ışık tutuyor. Bugüne kadar dikkat bile etmediğimiz ama aslında şifremizi oluşturan rakamlar, hepimize geleceğimiz ile ilgili değerli ipuçları verirken, şaşıracağımız sonuçların da çıkabiliyor olması muhtemeldir. Bazı sorgularımız vardır hani; “neden hep benim başıma geliyor?” veya “neden hep aynı şeyleri yaşıyorum?” bu sorgularımızı da “İnsanın Şifresi” cevaplıyor.

İnsanın Şifresi, bir formül ve numeroloji uzmanlığı gerektiren yaklaşım ve yorumlarla çözülürken, ilişkilerdeki almamız gereken rolü, çalışma hayatımızdaki başarı ya da başarısızlık grafiklerinin tespiti, psikolojik durumumuzun tayini, mutsuzluklarımızın kaynağı gibi konularda bize değerli ipuçları verirken, bu şifrenin çözülmesi esnasında, bazı sorularla birlikte, karşılıklı yapılan seansın en az bir saat sürdüğünü de eklemeliyiz. 

“Başka birinin şifresini çözdürmek istiyorum” diyenlere de müjdeli bir haber, elbette o konu da “İnsanın Şifresi” alanına giriyor, doğum tarihini ve bazı soruların cevabını bildiğiniz bir kişinin de şifresini çözdürebiliyorsunuz. 

Editör: MURAT ÖZER