Gelecekte şirketleri bekleyen süreçler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen üst düzey yöneticiler, organizasyonlarını şekillendirecek yeni nesil gençlerle bir araya geliyor, onları anlamaya çalışıyor.

Tersine mentorluk uygulaması ülkemizde az sayıda şirketin uyguladığı, yenilikçi bir mentorluk uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. 2018 yılında Mercedes-Benz Türk CEO’su ve 8 direktörün gönüllü çalışmasıyla başlayan “Tersine Mentorluk” uygulaması, büyük bir heyecanla takip ediliyor. Alınan olumlu geribildirimlerin etkisi ile iki icra kurulu üyesi ve on direktörün daha katılımıyla program devam ediyor.

21-22 Kasım tarihlerinde Fairmont Quasar’da yapılacak olan EMCC Türkiye Mentorluk, Koçluk ve Süpervizyon Konferansında Mercedes-Benz Türk’te Tersine Mentorluk Deneyimleri ve Kazanımları anlatılacak. Mercedes-Benz Türk İnsan Kaynakları Uzmanlık Merkezi Grup Müdürü Başak Demiryumruk Dikici ve Motiva International Kurucusu Gamze Bayraktaroğlu konuşmacı olarak katılacak.

Konferansta ayrıca, iş dünyasından, eğitime, kamudan, bireye kadar her alanda, koçluk ve mentorluk çalışmalarının önemine değinilecek ve çalışmaların etkisini arttırmak amacıyla süpervizyon uygulamaları anlatılacak.

VUCA ortamında koçluk ve mentorluğun yansımaları, CEO’lar tarafından değerlendirilecek, farklı dinamikleri olan organizasyonlarda koçluk ve mentorluk uygulamaları ele alınacak. İşletme koçluğu, takım koçluğu, start-up ve kadın girişimciler için mentorluk çalışmalarının önemine değinilecek olan konferans, 2 gün sürecek.

Birey, takım, sistem sarmalının toplumda yarattığı etki & dönüşümün vurgulanacağı konferansa, kurumların insan kaynakları yönetici ve çalışanları, koçluk ve mentorluk hizmetlerini sunan profesyoneller, koçluk ve mentorluk hizmeti alan her türlü kişi ve kurumlar, mesleki eğitim ve gelişim kuruluşları, yönetici koçluğu alanlarında çalışanlar, akademisyenler ve eğitimciler katılabilecek.

Borusan Holding’in Altın Sponsor, Adler’in Bronz Sponsor, AoEC oturum sponsoru olarak destek verdiği konferans ve 2 gün sürecek. Kayıt, bilgi veprogram detaylarına ulaşmak için www.etkinlik.emccturkiye.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER