POLİS, ANNEYİ MEZARLIK YAKINLARINDA BULDU

Adana Kozan ilçesinde Fatma Özbahar (34), oğlu Yiğit Çınar Özbahar'ı (4) bir apartman inşaatının giriş katında elleriyle boğarak öldürdü.
Olay, Kozan İlçesi Türkeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrılan Fatma Özbahar dün akşam saatlerinde yanına oğlu Yiğit Çınar'ı da alarak evinden ayrıldı. Anne ve oğlundan haber alamayan yakınları ise polisi aradı. Çevrede arama başlatan polisler, ayrıca ilçedeki belediye hoparlörlerinden anons geçti. Bir süre sonra ekipler, anneyi Fehmi Özel Türkay Caddesi'ndeki mezarlık yakınınlarında bir yerde buldu. Polisi görünce kendisine zarar veren Özbahar, çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti. Yaralı kadın çağrılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
OĞLUMA KÜFÜR EDİYORLARDI
Daha sonra polisler, anne Özbahar'ın çocuğunu öldürüp bıraktığı inşaata gitti. Burada arama yapan polis, Yiğit Çınar'ın cansız bedenini ulaştı. Sorgulanan kadın ise, " Benim oğluma herkes küfür ediyor, kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Sinir krizi geçirdim, oğlumu boğdum" dedi. Gözaltına alınan Özbahar, daha sonra 'Kasten adam öldürme' suçundan mahkemeye sevk edildi. Yiğit Çınar ise otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: dha