SPOR Toto 1. Lig'in ilk haftasında Akhisar Stadyumu'nda Balıkesirspor Baltok'la golsüz berabere kalan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu umutlu konuştu. Karşılaşmada pozitif bir görüntü sergilediklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "İlk yarıda atak oynayıp önemli pozisyonlar bulduk. Kazanabilirdik ancak ilk haftayı dış sahada puanla kapatmak da kötü netice değil. Oyun karakterimiz oturmaya başladı ama natürel olarak bir takım eksikliklerimiz var. Bu bir süreç. Hazırlık döneminde başladı ve hali hazırda devam ediyor" ifadelerini kullandı. 
Balıkesirspor Baltok'un kuvvetli ve deneyimli bazı olduğunu kaydeden Eroğlu, "Balıkesirsporlu futbolcular üç sezondur beraber oynuyor. Tempomuzu artırmayı amaçladık, istediğimiz dengeyi yakalayamadık. Aramıza yeni katılan oyuncular uyarlama sürecini geride bırakacak. Daha iyi ve daha kuvvetli bazı konumuna yükseleceğiz" diye konuştu.
Altınordu'da yeni transferler Sinan, Muhammed, Hüseyin, Anıl ve Kemal ilk 11'de alana çıkarken, Deniz, Enes ve Serdar ise sonradan oyuna dahil oldu. Kaleci Erhan, Ali Yaşar ve Sefa 90 dakika yedek oturdu. 
"BARIŞ VE ÇAĞLAR'LA GURUR DUYUYORUZ"
ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, daha önceki talebeleri Barış Alıcı ve Çağlar Söyüncü'ye övgüler yağdırdı. Eroğlu, Fenerbahçe forması ile Bursaspor karşısında 83 dakika mücadele eden Barış'ın çok iyi bir oyun sergilediğini söyledi. Fenerbahçe taraftarının Barış'a yaptığı tezahüratın gurur verici olduğunu ifade eden Eroğlu, "Fenerbahçe taraftarı Barış'ı daha da fazla bağrına basacak" dedi. Freiburg'tan İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'e transfer olan stoper Çağlar'ın da büyük başarılar ele geçireceğini belirten Eroğlu, "Çağlar Premier Lig'de kendini ispat edecektir. Daha büyük takımlara gidecektir" dedi.

Kaynak: dha