Mice sektörünün en iyilerinin belirlendiği Ace of Mice, 4 Eylül 2020 tarihinde geçtiğimiz yılın en başarılı şirketlerini ödüllendirecek. Incentive (teşvik) etkinliği alanında ödüle aday gösterilen 49 yıldır turizm sektöründe öncü marka olmayı başaran Dorak Holding iştiraki Dorak MICE, 500 bin dolarlık devasa bütçeyle gerçekleştirdiği etkinliğiyle öne çıkıyor. Yedi gece sekiz gün süren etkinlikte İstanbul, Ankara, Kapadokya, İzmir, Pamukkale, Çanakkale bin kişilik misafir grubuyla gezildi, etkinliğin son günü özel bir geceyle kutlandı. Altı şehir ve onlarca mekânın değiştiği bin kişilik bu devasa etkinlikte tüm aksiliklere rağmen her şey bir saat hassasiyetinde sorunsuz ve dakik gerçekleşti.

Mice sektörünün en iyileri Ace of Mice Ödülleri’nde belirleniyor. Yedi yıldır sektöre yön veren Ace of Mice Ödülleri’nin 2020 yılı adayları arasında Mice sektörünün köklü ve büyük firmalarından olan Dorak Mice da bulunuyor. Yarışmanın ‘incentive’ (teşvik) etkinlikleri alanında aday gösterilen Dorak Mice, Mageline International adlı kozmetik firmasının çalışanlarına yönelik düzenlediği teşvik etkinliğinde bin misafirini altı şehirde, yedi gece, sekiz gün süren devasa bir organizasyonla ağırladı.

500 BİN DOLARLIK DEVASA BÜTÇE 

İstanbul, Ankara, Kapadokya, İzmir, Pamukkale ve Çanakkale’yi kapsayan Türkiye turu ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Dorak Mice, ‘Dream Tour’ (Rüya Tur) adı verilen etkinliğiyle Türkiye kültürünü ve tarihini bin kişiye tanıttı. Yedi gece, sekiz gün süren Türkiye turunun toplam bütçesiyse 500 bin doları geçti.

RÜYA TUR'U TAÇLANDIRAN GALA GECESİ  

Etkinliğin son gününden bir gün önce düzenlenen gala gecesiyle misafirlerine ‘Rüya Tur’ konseptini yaşatmayı amaçlayan Dorak Mice, Beylikdüzü World Point’de gerçekleşen gala gecesinde Türk mutfağının klasikleri servis edildi.

 Rüya Tur konseptine uygun seçilen pembe ve beyaz renklerde masalar, düşlerde gibi hissettiren yıldız fotoğraf alanı, çiçek veranda yolu ve tüller ile oturma alanlarına geçilen masa düzeni oluşturuldu. Gecenin eğlencesini ise, Çin’in ünlü pop şarkıcısı ile birlikte Türk dans şovları ve zenne dansı oluşturdu.

KRİZLER EN İYİ EKİLDE YÖNETİLDİ 

Açık havada gerçekleşecek, etkinliğin gala gecesine 10 dakika kala gelen yağmura rağmen tüm ses sistemlerini, masaları, dekorları ve süslemeleri değiştiren Dorak Mice ekibi, Çince ve İngilizce konuşan ekibiyle tüm olumsuzlukların giderilmesini sağladı. Türk mutfağı, müziği ve danslarının tanıtıldığı gecenin sonunda teşvik etkinliği için Türkiye’yi seçen misafirler, geldikleri için çok memnunlardı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ETKİNLİK TURİZMİ

Etkinliklerinde sürdürülebilirliği ön plana çıkaran Dorak Mice, tüm büyük organizasyonlarında olduğu gibi gala gecesi sonrasında da hayvanların tüketebileceği tüm artık gıda maddeleri hayvan barınağına teslim edilmesini sağladı.

Editör: MURAT ÖZER