Önder Haberleri

Önder haberleri ve güncel Önder gelişmeleri, Önder ile ilgili tüm video, Önder fotoğrafları ve Önder haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

SANAT

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen konserle...

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, vefatının 85'inci yılında ziyaretçi akınına uğradı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, vefatının 85'inci yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü andı.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıldönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törenle anıldı. 

GÜNCEL

Türkiye  Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, vefatının 85'inci yılı nedeniyle Ulu Önder Atatürk'ü andı.

EKONOMİ

Koç Holding, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı...

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca başkanlığındaki heyet, '2023-2024 Adli Yıl' açılışı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

SonDakika

Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci: Yüzde 10’luk refah payı talebimiz vardı. Bu konuda bir gelişme olmadı. Bayram ikramiyesi talebimizde de...

SonDakika

Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci: Bu teklif, kamu çalışanlarının talebini karşılayacak bir teklif değil. Dolayısıyla teklifin revize edilmesi gerekiyor.

SonDakika

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 97. Gazi Koşusu'nu jokeyliğini Mehmet Kaya'nın yaptığı "Urfa Aslanı" kazandı.