Önce Haberleri

önce haberleri ve güncel önce gelişmeleri, önce ile ilgili tüm video, önce fotoğrafları ve önce haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bölgemizde artan gerilimin biran önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" dedi.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi, 109 yıl önce tüm dünyaya “Çanakkale geçilmez” dedirten destansı zaferin kahramanı Atatürk ile şehit ve gazileri...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

MAGAZİN

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.

DİZİ

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım...

GÜNCEL

Bursa'da, 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27), ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

DİZİ

Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, ‘Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.

GENEL

Hollanda’da dün yapılan genel seçimler sonrasında Özgürlük Partisi’nden (PVV) Geert Wilders, seçimlerde 37 milletvekili çıkartarak seçimin galibi oldu.

SAĞLIK

Prof. Dr. Vedat Göral, “Yemekten hemen sonra kahve tüketiyorsanız demir emilimini yüzde 80 oranında azaltabiliyor" dedi.