Özel Haberleri

özel haberleri ve güncel özel gelişmeleri, özel ile ilgili tüm video, özel fotoğrafları ve özel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komşuluk ve genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde (AKPM) Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.

MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner, "Özel hayatında da çalışma hayatında da disiplinleri ve prensipleri olan biriyim.” dedi.

SANAT

Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, Sabancı Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Sakura Festivali" kapsamında Koku Atölyesi düzenledi.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezi önünde bir araya gelen partililere seslendi.

SonDakika
SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyunu memleketi Manisa'da kullandı.

EKONOMİ

Akbanklı Togg kullanıcılarına özel uygulamalar ile" Mobilite ve Finansın" geleceği yolda...