İHA Haberleri

İHA haberleri ve güncel İHA gelişmeleri, İHA ile ilgili tüm video, İHA fotoğrafları ve İHA haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Çin tarafından işletilen M/V Huang Pu adlı yakıt tankerinin Husiler tarafından saldırıya uğradığını duyurdu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husilerin Kızıldeniz’e fırlatmak için hazırladığı 7 seyir füzesi, 1 balistik füze ve 1 saldırı İHA’sının...

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, ülkesi ve Letonya’nın Ukrayna’ya İHA üretimi konusunda koalisyon kuracağını belirtti.

GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nca, aralarında sürü İHA geliştirilmesi projesi de bulunan 14 Ar-Ge projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İran’ın dün Erbil’deki bazı hedeflere yönelik füze ve İHA saldırısını takiben Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, saldırıyı kınadı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 9 Ocak’ta Yemenli Husilerin 18 İHA ve 3 füzeyle ticari gemileri hedef aldığını açıkladı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemenli Husilerin Kızıldeniz’in güneyinde SWAN ATLANTIC adlı petrol tankerine İHA ve balistik füzeyle saldırı düzenlediğini duyurdu.

GÜNCEL

 ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 16 Aralık sabahında Yemenli Husilerin bölgesinden gönderilen 14 insansız hava aracının (İHA) vurulduğunu duyurdu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya’nın dün gece ülkenin güneydoğusundan İHA saldırısı başlattığını duyurdu.

GÜNCEL

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, Moskova'ya yakın Kaluga ile Tver bölgelerine ve Istra ilçesine bugün sabaha karşı 3 ayrı İHA...