Ödüllü Haberleri

Ödüllü haberleri ve güncel Ödüllü gelişmeleri, Ödüllü ile ilgili tüm video, Ödüllü fotoğrafları ve Ödüllü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar.

MÜZİK

Grammy ödüllü, Rock and Roll Hall of Fame üyesi efsane grup BON JOVI, kuruluşlarının 40. Yılının şerefine bir kutlamayı da...

SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog İrem Erdinç, “Psikolojik destek hayat kurtarır. Evet, kesinlikle. Psikolojik destek, birçok kişi için hayat kurtarıcı olabilir" dedi.

SİNEMA

Dune filminin yıldız oyuncuları Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh ve Javier Bardem canlandırdıkları karakterler hakkında merak edilenleri yanıtladı.

MÜZİK

Grammy ödüllü; piyanist, besteci-söz yazarı ve şarkıcı Norah Jones’un 9. solo albümü Visions, 8 Mart’da yayınlayacak. Universal Müzik Türkiye

MÜZİK

Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla 25 ve 26 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi, Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla Türkiye’ye geliyor.

MÜZİK

Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, Türk hayranlarıyla 6 yıl sonra bir araya geliyor. Miller, 31 Ekim’de İstanbul’da sahne alacak.

DİZİ

Ödüllü oyuncu Mustafa Konak, yeni sezonun iddialı dizisi “Hudutsuz Sevda” kadrosunda yer alacak.

MÜZİK

Pepsi'nin sunduğu 2023 Şampiyonlar Ligi final maçı açılış töreni'nde dünya starı Anitta ve Burna Boy unutulmaz performanslar sergiledi..