Ürdün Haberleri

Ürdün haberleri ve güncel Ürdün gelişmeleri, Ürdün ile ilgili tüm video, Ürdün fotoğrafları ve Ürdün haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrailli yetkililerle yapacağı görüşmede Gazze’ye yardımları ele alacağını, bu yardımlarım ölçeğinin artması gerektiğini söyledi.

GENEL

ABD ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ne uçaklarla gıda malzemesi attı. ABD Başkanı Joe Biden, yardımların yetersiz olduğunu belirtti.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanı Austin, “ABD Merkez Komutanlığı ve Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri, Gazze halkına acil ihtiyaç duyulan insani yardımı ulaştırmak...

GÜNCEL

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Gazze’deki sivil halka yönelik havadan paraşütle atılan yardım operasyonuna bizzat katıldı.

GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, dün Ürdün’de ABD üssüne yönelik düzenlenen, 3 ABD askerinin öldüğü, 30’dan askerin de yaralandığı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün temasları kapsamında Amman’da Ürdün Kralı Abdullah ve Prens Hasan Bin Tallal ile ayrı ayrı görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Jalil Abbas Jilani ve İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safadi ile ayrı ayrı telefonda...

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.