Çifti Haberleri

çifti haberleri ve güncel çifti gelişmeleri, çifti ile ilgili tüm video, çifti fotoğrafları ve çifti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

MAGAZİN

Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren iki çocuk annesi Sinem Kobal, gittikleri tatilden aile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simaları Serap-Volkan Sarı çifti sömestr tatili için çocukları ile birlikte ailecek Uludağ’da geçiriyor.

EKONOMİ

Gate TR Operasyon ve İş Geliştirme Direktörü Kutluhan Akçın, “En çok işlem çifti seçeneğini sunan küresel borsalara yönelik ilgi artıyor”...

MAGAZİN

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, yeni yaşını ailesiyle birlikte kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinden Derya- Tülin Kartoz çifti ve kızları Burcu Kartoz birlikte Fransa tatili yapıp kafa dinliyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Hayati Babaoğlu ve Figen Babaoğlu çifti, torunlarının doğum gününü kutladı.

GÜNCEL

Kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanuna muhalefet suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ile Engin Polat’ın...