Çok Haberleri

çok haberleri ve güncel çok gelişmeleri, çok ile ilgili tüm video, çok fotoğrafları ve çok haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, “Ukrayna olarak, İran'ın ‘Shahed’ insansız hava araçları ve füzelerini kullanarak İsrail'e yaptığı saldırıyı kınıyoruz" dedi.

GENEL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Genel Kurulu’nu yapmak üzere geldiği İtalya’da Papa Francesco ile bir görüşme gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

EKONOMİ

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) ABD’deki 14’ncü uçuş noktası olan Denver seferlerine 11...

SİYASET

Çanakkale'nin Yenice ilçesi Kalkım beldesinde bağımsız aday olan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.

GÜNCEL

İstanbul'da sandıkların büyük bölümünün açılmasıyla beraber Cumhuriyet Halk Partililer, bir çok ilçede kutlamalar yapıyor.

GÜNCEL

Hollanda’nın Ede kentinde polis, kafede bulunan 'çok sayıda kişinin' rehin alındığını belirterek çevredeki 150 konutu tahliye ettiğini duyurdu.

SAĞLIK

Burun ameliyatları hem çok sık yapılan hem de “Acaba nasıl olacak?” sorusundan kaynaklı çok fazla aklı kurcalayan estetik işlemlerin başında...

EKONOMİ

Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelendi.

SPOR

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbolun gündemindeki konular hakkında açıklamalar yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

EĞİTİM

İstanbul Modern ve Bosch Ev Aletleri iş birliği ile lise öğrenimi gören kız öğrencilere yönelik 'Bir Hayalin İzinde' projesi hayata...