Özgürlük Haberleri

özgürlük haberleri ve güncel özgürlük gelişmeleri, özgürlük ile ilgili tüm video, özgürlük fotoğrafları ve özgürlük haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

MODA

2019'dan beri, YSL Beauty Global Marka Elçisi olarak Libre serisini taçlandıran Dua Lipa, bugün, YSL Beauty'nin Global Makyaj Elçisi olarak...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden Navalny’nin ardından açıklama yaparak “Aleksey Navalny'nin ölümüyle ilgili haberler doğruysa Rus yetkililer, kendi hikayelerini anlatacak" dedi.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.

GENEL

Hollanda’da dün yapılan genel seçimler sonrasında Özgürlük Partisi’nden (PVV) Geert Wilders, seçimlerde 37 milletvekili çıkartarak seçimin galibi oldu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, dün Ürdün’de resmi temaslarının ardından basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temasları kapsamında geldiği KKTC’de Ercan Havalimanı Yeni Terminal Binasının Açılış Töreni’nde konuştu.