Ünlüleri Haberleri

ünlüleri haberleri ve güncel ünlüleri gelişmeleri, ünlüleri ile ilgili tüm video, ünlüleri fotoğrafları ve ünlüleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

SİNEMA

Netflix’in merakla beklenen animasyon filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, İstanbul’daki özel gösterimiyle aileleri bir araya getirdi.

CEMİYET

Beymen Chocolate için önceki gün Morini İstanbul’da düzenlenen davete Emel Ayaydın, Yelda Tiftik, Buse Terim'inde aralarında yer aldığı çok sayıda...

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

MAGAZİN

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını önceki gün Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi...

MAGAZİN

M.A.C Cosmetics Türkiye #GösterRenklerini lansmanı Esma Sultan Yalısı’nda göz alıcı bir partiyle gerçekleştirildi!...

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

MAGAZİN

Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

MAGAZİN

Yeni First Infinity’nin Mecidiyeköy Likör Fabrikası’nda gerçekleşen lansman partisi, Ece Seçkin’in şarkıları ve DJ Doğuş Çabakçor’un müzik performansıyla renklendi.

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

MEKAN

The Peninsula Istanbul’un, tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında bulunan GALLADA ve Topside Barmisafirlerine yenilikçi Türk-Asya mutfağına ait menüsünü...