İslam Haberleri

İslam haberleri ve güncel İslam gelişmeleri, İslam ile ilgili tüm video, İslam fotoğrafları ve İslam haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Başbakanı Justin Truedau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuştu.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Beşinci İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çalışma Merkezi’nin Genel Kurul Açılış Toplantısı’na katıldı

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Riyad’daki 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderlere seslendi..

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, dün akşam zirveye katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.