İsviçre Haberleri

İsviçre haberleri ve güncel İsviçre gelişmeleri, İsviçre ile ilgili tüm video, İsviçre fotoğrafları ve İsviçre haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

İsviçre Devlet Başkanı Viola Amherd dün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde mevkidaşlarıyla Türkevi’nde ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsviçre Dışişleri Bakanı Ignazio Cassis'le New York şehrindeki Türkevi'nde görüştü.

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC), Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 100 milyon İsviçre frangı (104 milyon...

SonDakika

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki rakipleri Club Brugge (Belçika), Bodo Glimt (Norveç) ve Lugano (İsviçre) oldu.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Dilek Odabaş, İtalya-İsviçre-Hırvatistan yurtdışı seyahat tatilinden sonra rotasını Çeşme ve Bodrum’a çevirdi.

GENEL

 İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg (20), perşembe günü Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüştü.