İtalya Başbakanı Haberleri

İtalya Başbakanı haberleri ve güncel İtalya Başbakanı gelişmeleri, İtalya Başbakanı ile ilgili tüm video, İtalya Başbakanı fotoğrafları ve İtalya Başbakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB ülkeleri arasında Afrika’dan göç akşının ilk duraklarından olan İtalya, Roma’da düzenlenen İtalya-Afrika Zirvesi kapsamında, bu kıtaya yönelik kalkınma-istikrar projelerini...

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

GÜNCEL

İtalya’nın Torino kenti yakınlarında bir tren, demiryolunda çalışan işçilere çarptı. Kazada 5 işçi hayatını kaybetti.

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan turistlerin Arnavutluk'ta bir restoranda hesabı ödemeden kaçması ve hesabı kendi cebinden ödemesi konusunda açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Uluslararası Kalkınma ve Göç Konferansı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kalkınma ve Göç Konulu Konferansı’na katılmak üzere başkent Roma’ya gitti.

GENEL

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, İtalya hükümetinin 10 yıl önce koyduğu ticari uçuş yasağını kapsayan ambargoyu kaldırdığını duyurdu.