İtalyan Haberleri

İtalyan haberleri ve güncel İtalyan gelişmeleri, İtalyan ile ilgili tüm video, İtalyan fotoğrafları ve İtalyan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü. brussels nuclear energy summit

EKONOMİ

GATE Group'un Malta’daki kolu Gate.MT, İtalya’daki yan kuruluşu Gate Technology Italia SRL aracılığıyla VASP (Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcıları) lisansı aldığını...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

MODA

İtalyan moda devi FENDI, İkonik sanatçı Mariah Carey'nin California konseri için taşlarla işlenmiş özel bir elbise tasarladı.

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.

CEMİYET

Ecole St. Pierre Hotel tarihin kalbi galata'da 2. kuruluş yılını yeni lezzet ve sunumları ile kutladı...

SPOR

 A Milli Futbol Takımı’nda Stefan Kuntz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna 49 yaşındaki İtalyan teknik adam Vincenzo Montella getirildi.

OTOMOBİL

Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.