Şık davet Haberleri

şık davet haberleri ve güncel şık davet gelişmeleri, şık davet ile ilgili tüm video, şık davet fotoğrafları ve şık davet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

MODA

Begüm Khan, Çin yeni yılı‘na atıfta bulunarak, Chinese New Year: Dragon’u tanıttığı benzersiz bir davet gerçekleştirdi.

MODA

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu'nun ev sahipliğinde yeni yıl daveti gerçekleşti.

MODA

Moda Tutkusu x Love my body markasının sezon kutlaması geçtiğimiz akşam Hakkasan İstanbul’da gerçekleştirildi.

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

CEMİYET

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki brunch'ta Sensai yenilenen ürününü seçkin davetlileriyle buluşturdu.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

CEMİYET

Seda Canatan ve Melis Ağazat’tan Kempinski Residances Nef Reserve Gölköy’de yer alan Da Mario Restaurant'ta göz alıcı davet.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Magnum, yepyeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Hande Erçel ev sahipliğinde Frankie Galataport’ta özel bir davetle kutladı.

CEMİYET

The Peninsula Istanbul’un, SPA bakım menüsünde öne çıkan Monte Carlo merkezli Margy’s markası ile olan işbirliği düzenlenen özel bir davetle...