Şirketi Haberleri

şirketi haberleri ve güncel şirketi gelişmeleri, şirketi ile ilgili tüm video, şirketi fotoğrafları ve şirketi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Kripto varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget’in araştırma kolu Bitget Research, Orta Doğu bölgesinde kripto paraların benimsenmesine ilişkin bir rapor...

EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

EKONOMİ

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) ABD’deki 14’ncü uçuş noktası olan Denver seferlerine 11...

EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, 2023 yılına ilişkin büyüme rakamlarını açıkladı.

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

EKONOMİ

Franchise veren otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, EMEA Yönetici Zirveleri serisinin ilkini gerçekleştirdi.

İş Dünyası

Merkezi Almanya'da bulunan yazılım şirketi SAP, Emmanuel Raptopoulos'u, yeni oluşturulan ve Türkiye'yi de kapsayan EMEA Bölgesi'nin başkanlığına getirildi.

EKONOMİ

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, "Aldığımız birincilik, sürdürülebilirlik yolculuğumuzda bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldu" dedi.

DİZİ

Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

GÜNCEL

Demirören Holding, Tayfun Demirören’e ait Mikare Real Estate şirketi ile ilgili kamuoyu açıklaması yaptı.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.