28 Haberleri

28 haberleri ve güncel 28 gelişmeleri, 28 ile ilgili tüm video, 28 fotoğrafları ve 28 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin ücretli çalışan istatistiklerini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, dün yaptığı açıklamada Şifa hastanesinden tahliye edilen 31 prematüre bebeğin 28’inini tedavi görmek için Mısır’a...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.   

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri’nden (IDF) yapılan açıklamada, ülkenin kuzeyinde, Lübnan sınırında bulunan 28 yerleşim yerinin tahliye edileceği aktarıldı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, bakanlıkta, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz başarıyı 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde tahkim etmek istiyoruz.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK'ın ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlediği, araştırma projeleri yarışmasının ödül törenine katıldı.

SonDakika

Numan Kurtulmuş Meclis Başkanı seçildi. TBMM Genel Kurulun da yapılan gizli oylama 3. Turda: AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş...

SonDakika

TBMM Genel Kurulu'nda, 28. Dönem Milletvekili yemin töreni tamamlandı. Yemin Töreni yaklaşık 10.5 saat sürdü.