75 Haberleri

75 haberleri ve güncel 75 gelişmeleri, 75 ile ilgili tüm video, 75 fotoğrafları ve 75 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Japonya’nın Noto yarımadasında 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Kore Meteoroloji İdaresi (KMA), Japonya’da meydana gelen 7.5 büyüklüğündeki depremin ardından ülkenin doğusundaki Gangwon’da sahil bölgesinde yaşayanlara tsunami uyarısında bulundu.  

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

OTOMOBİL

Pirelli en yeni SUV'lar için orijinal ekipman olarak yaratılan yüksek performanslı yeni Scorpion MS dört mevsim lastiğini tanıttı.

MODA

OMEGA, Seamaster’ın 75.yıl dönümünü ve 11 saatten oluşan yeni Seamaster koleksiyonunun tanıtımını düzenlediği davetle gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Aras Kargo, Starex markasıyla hizmet veren Azerbaycan merkezli kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini satın alarak, Aras Global markası...

İş Dünyası

Eski Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı.