81 Haberleri

81 haberleri ve güncel 81 gelişmeleri, 81 ile ilgili tüm video, 81 fotoğrafları ve 81 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 81 ilde 4 gündür devam eden 'Çember-15' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 840 firari yakalandı.

MODA

Aktrist Naomi Watts 81. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globes) FENDI Couture seçimi ile adeta gözleri kamaştırdı.

SonDakika

MSB: Kahraman Mehmetçik, çatışmalar, ateş destek vasıtaları ve hava harekatları ile bölgede toplam 81 teröristi etkisiz hale getirmiştir.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimiz içme suyu sıkıntısı yaşamasın diye ‘81 İl İçme Suyu Eylem Planı’ hazırladık. İllerimizin 2040, 2050 ve hatta...

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Mısır'ın Gazze Şeridi'nden 81 yaralı ve hastayı tedavi için kabul etme kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına yönelik 81 ilde piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 17 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.