ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Ülkemize duyduğumuz güven ve Topluluğumuzu geleceğe taşıyan küresel vizyonumuz doğrultusunda yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

GENEL

İngiltere Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi James Kariuki, dün Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı...

GENEL

ABD Senatosu çoğunluk lideri Demokrat Parti Senatörü Chuck Schumer, İsrail’e seçim çağrısında bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı ve Amerikan halkına teşekkür etti.

GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında Gazze’de kurulması planlanan geçici limana ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkan Adayı Robert F. Kennedy, Boeing’in aleyhine yürütülen davada ifade veren firmanın eski çalışanı John Barnett’in ölü bulunması üzerine...

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD televizyonuna verdiği röportajda İsrail-Hamas savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD...

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ziyaretini Türkiye’nin Vaşington Büyükelçiliği konutunda dün Türk basın mensuplarına değerlendirdi.