Aleksey Haberleri

Aleksey haberleri ve güncel Aleksey gelişmeleri, Aleksey ile ilgili tüm video, Aleksey fotoğrafları ve Aleksey haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde, Moskova'daki terör saldırısında ölenleri anmak için 'Taziye Defteri' açıldı.

GÜNCEL

Yolsuzlukla Mücadele Vakfı (ACF) Direktörü Ivan Zhdanov, Aleksey Navalni’nin cenazesinin 1 Mart’ta yapılacağını duyurdu.

GENEL

Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, resmi sosyal medya hesabından video yayınladı...

GENEL

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, "Türkiye'nin çatışmanın taraflarına ateşkesin sağlanması ve çatışma sonrası çözüm süreci için kabul edilebilir metotlara ulaşılması...

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GÜNCEL

Rusya’da 16 Şubat’ta hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalni’nin sözcüsü Kira Yarmysh, Navalni’nin annesi ve avukatlarının morga girişine izin verilmediğini...

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GÜNCEL

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Aleksey Navalny’nin ölüm haberi sonrasında Rusya’nın Londra Büyükelçiliği’ni Bakanlığa çağırdıklarını ifade etti.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden Navalny’nin ardından açıklama yaparak “Aleksey Navalny'nin ölümüyle ilgili haberler doğruysa Rus yetkililer, kendi hikayelerini anlatacak" dedi.

GÜNCEL

Rusya Federasyonu Federal Cezaevi Hizmetleri, yazılı yaptığı açıklamada Rus muhalifi Aleksey Navalny’nin bugün ‘ani’ bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

 Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede...