Ali Koç Haberleri

Ali Koç haberleri ve güncel Ali Koç gelişmeleri, Ali Koç ile ilgili tüm video, Ali Koç fotoğrafları ve Ali Koç haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin olarak Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz" dedi.

SPOR

Üyelerin konuşmalarının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve kulüp başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

İş Dünyası

Chatham House - Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı’nın dördüncüsü, 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Koç Holding ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 

OTOMOBİL

Ford Otosan, otomotiv endüstrisinin sürdürülebilir ve teknolojik dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda, inovatif ve verimli çözümlerle yeniden tasarladığı Yeniköy Fabrikasını...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koç Grubu’nun Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2 milyar Euro yatırım ile inşa ettiği 'Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın...

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, başkan Ali Koç’un katıldığı törenle resmi sözleşmeyi imzaladı.

SPOR

 Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 7 milyar 686 milyon TL olduğu açıklandı.