Altun Haberleri

Altun haberleri ve güncel Altun gelişmeleri, Altun ile ilgili tüm video, Altun fotoğrafları ve Altun haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisini Gezen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu, İsrail'in yürüttüğü yalan siyasetini deşifre etmeye yönelik bir sergi" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı. 

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da gerçekleştirilen TRT World Forum 2023'e katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsrail'in Gazze saldırılarına dair 100’ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'ne katıldı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Gazze'de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez" dedi.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Dezenformasyon asla masum değildir ve farkında olmadan buna katılanlar da sorumlulukları olduğunu anlamalıdır" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, savaşların, çatışmaların ilk kurbanlarından birinin her zaman hakikat olduğunu belirtti.

ASAYİŞ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde TBMM ve bakanlıkların bulunduğu bölgede patlama ve silah sesleri duyuldu.