Annalena Baerbock Haberleri

Annalena Baerbock haberleri ve güncel Annalena Baerbock gelişmeleri, Annalena Baerbock ile ilgili tüm video, Annalena Baerbock fotoğrafları ve Annalena Baerbock haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İsrail’in saldırılarıyla kuzeyden göçlerle kalabalıklaşan Refah kenti hakkında uyarı niteliğinde açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio’da mevkidaşlarıyla görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de 20 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının kapalı oturumunda konuşma yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’ın başkenti Kahire’de bugün Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile görüştü.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Londra'da Danimarka, İtalya, Almanya ve Avusturyalı mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.