Araştırma Haberleri

Araştırma haberleri ve güncel Araştırma gelişmeleri, Araştırma ile ilgili tüm video, Araştırma fotoğrafları ve Araştırma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı.

GÜNCEL

Beykoz'da yaşadığı evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Türk sinemasının ünlü ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili İnanır'ın sosyal medya hesabından açıklama...

GÜNCEL

Sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'dan açıklama...

EKONOMİ

Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelendi.

İş Dünyası

80. yılını kutlayan Borusan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde KONDA Araştırma ile Borusan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Algı Değişim Raporu yayımladı.

EKONOMİ

XSIGHTS Araştırma ve Danışmanlık ve TurkishWIN iş birliğiyle gerçekleştirdiği 2024 Kadın ve İstihdam Araştırması’nı yayımladı.

GÜNCEL

İngiltere’nin Antarktika’daki bilimsel araştırma merkezinde görevli mühendis Jose Valverde, yine kendi gibi mühendis olan kız arkadaşı Tania Alvarez’e evlenme teklif...

GÜNCEL

Güney Danimarka Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, balenli balinaların gırtlaklarında yeni yapılar geliştirerek su altında nasıl ses ürettikleri gözlemlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Japonya Uzay Araştırma Ajansı (JAXA), Ay’a gönderdiği Akıllı İniş Aracı’nın (SLIM) planlanan konuma 55 metre uzaklığa indiği açıkladı.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

SearchInform Türkiye Bölge Müdürü Elena Varol, “Araştırma sonuçları, geleneksel kanalların hâlâ en güvensiz kanallar arasında olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

EKONOMİ

Haftanın en önemli gününü geride bıraktık. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen politika faizi kararını açıkladı.