Avrupa Birliği Haberleri

Avrupa Birliği haberleri ve güncel Avrupa Birliği gelişmeleri, Avrupa Birliği ile ilgili tüm video, Avrupa Birliği fotoğrafları ve Avrupa Birliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

UN Global Compact, Avrupa Birliği Temsilcileri ve İş Dünyasını sürdürülebilirlik gündemiyle bir araya getirdi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

AB Parlamentosu, Yapay Zeka Yasası’nı bugün 523 lehte, 46 aleyhte ve 49 çekimser oyla kabul etti...

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Avrupa Komisyonu tarafından deprem bölgesinin yeniden imarında kullanılmak üzere Avrupa Birliği (AB) Dayanışma Fonu kapsamında Türkiye'ye 400 milyon euro finansman...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Rusya’daki durumla ilgili açıklama yaptı...

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen bugün açıklama yaparak “Korkunç orman yangınları karşısında Kanada ile dayanışma içindeyiz" dedi.