Awards Haberleri

Awards haberleri ve güncel Awards gelişmeleri, Awards ile ilgili tüm video, Awards fotoğrafları ve Awards haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G, hafta sonu arkadaşlarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde tatilin keyfini çıkardı.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenen Gonca Buharlı Gemisi, İngiltere’de düzenlenen Classic Boat Awards’da halkın oylarıyla kendi kategorisinde birinci seçildi.

DEKORASYON

MSE tarafından tasarlanan Amber Lagoon Villas projesi, mimarlık dünyasının konaklama sektöründeki en prestijli ödüllerinden biri olan LIV Hospitality Design Awards’da...

EKONOMİ

Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından Air Transport Awards 2024'te yılın havalimanı İstanbul Havalimanı seçildi. Havalimanı 5 yıl içinde 4’üncü kez...

MODA

Hollywood'un ünlü isimleri, 2024 Vanity Fair Oscar Partisi'nde Messika mücevherleriyle kırmızı halıya ışıltı kattı.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

MEKAN

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a prestijli ödüllerle turizm alanındaki mükemmelliğini bir kez daha tescilledi...

SİNEMA

Ukraynalı yönetmen Mstislav Çernov‘un Rusya- Ukrayna savaşını konu alan “Mariupol’da 20 Gün” adlı belgesel filmi, belgesel kategorisinde Oscar ödülünü kazandı.

SİNEMA

ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda dün akşam düzenlenen 96. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu.

MODA

Open Stage Awards töreninde efsane modacı Cemil İpekçi’nin Atatürk’ün yazdığı “Geometri” kitabından esinlenerek 100. yıla özel hazırladığı özel tasarımları sergiledi.

MÜZİK

66'ncı Grammy Awards sahiplerini buldu. Arjantinli şarkıcı Nicki Nicole ise Génesis isimli albümünün “En İyi Música Mexicana Albümü” ödülü kazandı.

MODA

Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.