Azerbaycan Haberleri

Azerbaycan haberleri ve güncel Azerbaycan gelişmeleri, Azerbaycan ile ilgili tüm video, Azerbaycan fotoğrafları ve Azerbaycan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ve beraberindeki heyet ile bakanlıkta bir araya geldi.

GÜNCEL

Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, Ermenistan'ın bazı bölgelerde ateşkes ihlali yaptığını belirtti...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile...

GENEL

Rusya’da düzenlenen seçimleri kazanan Devlet Başkanı Vladimir Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile başkent Bakü'deki başbakanlık binasında bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu'nda konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.