Büyükelçi Haberleri

Büyükelçi haberleri ve güncel Büyükelçi gelişmeleri, Büyükelçi ile ilgili tüm video, Büyükelçi fotoğrafları ve Büyükelçi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye'ye geliyor...

GÜNCEL

Polonya Dışişleri Bakanlığı, bir Rus füzesinin kısa bir süreliğine Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine açıklama için Rusya’nın Varşova Büyükelçisi’ni...

GÜNCEL

Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı yarın Ankara'da gerçekleşecek...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, vize konusunun kolaylaştırılmasına yönelik çalışmalar yapıldığını belirtti.

EKONOMİ

Türkiye-ABD Greentech Heyeti toplantısı, Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Avrupa Komisyonu tarafından deprem bölgesinin yeniden imarında kullanılmak üzere Avrupa Birliği (AB) Dayanışma Fonu kapsamında Türkiye'ye 400 milyon euro finansman...

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Haris Lalacos ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Büyükelçi Lütfullah Göktaş'ı basın başdanışmanı olarak görevlendirdi.

GÜNCEL

Emekli  Büyükelçi Erdoğan İşcan, Cenevre'de yapılan seçimlerde Birleşmiş Milletler (BM) İşkenceye Karşı Komite üyeliğine yeniden seçildi.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Los Angeles'taki provokatör saldırgan girişimi kınıyoruz" dedi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Batı Trakya'da bulunan Narlıköy'deki Türk mezarlığındaki mezar taşlarının kırılmasını kınadı.