BTCTURK Haberleri

BTCTURK haberleri ve güncel BTCTURK gelişmeleri, BTCTURK ile ilgili tüm video, BTCTURK fotoğrafları ve BTCTURK haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde sahneye çıktı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da bu yaz ikinci kez sahne aldı. 

MÜZİK

Rock müziğin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Duman, önceki akşam BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

MÜZİK

Pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, uzun aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. 

SPOR

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, "Filenin Sultanları’nın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Candan Erçetin önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir gösteri sergiledi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde ikinci kez sahne alarak izleyenleri hayran bıraktı.

MÜZİK

Sıla,  Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserlerine Bodrum İle devam etti.