Başakşehir Haberleri

Başakşehir haberleri ve güncel Başakşehir gelişmeleri, Başakşehir ile ilgili tüm video, Başakşehir fotoğrafları ve Başakşehir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbolun gündemindeki konular hakkında açıklamalar yaptı.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katıldı.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sağanak yağışın ardından 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin Avrupa yakasındaki kuzey ilçelerinde etkili olan yağışlarla ilgili açıklama yaptı.

SonDakika

DHA: İstanbul Valiliği: Sağanak yağış sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı Başakşehir ve Küçükçekmece'de olmak üzere 2'ye yükselmiştir.

SPOR

Fenerbahçe, 61’inci Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Gürsel Aksel Stadı’ndaki finalde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti.

SonDakika

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu

SPOR

İstanbul Valisi Davut Gül yarın Başakşehir Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan takımı İnter'in karşı karşıya geleceği...