Bakanları Haberleri

Bakanları haberleri ve güncel Bakanları gelişmeleri, Bakanları ile ilgili tüm video, Bakanları fotoğrafları ve Bakanları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio’da mevkidaşlarıyla görüştü.

GENEL

İsveç’in NATO’ya üyeliği TBMM Genel Kurulu’nda dün akşam kabul edildi. İsveç’in üyeliğinin onaylanması sonrasında haber, dünya gündeminde manşetlerden yer aldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Hazar Denizi’ne kıyısı olan ülkelerin (Hazar Beşlisi) Dışişleri Bakanları toplantısında ulaşım, ekonomik iş birlikleri ve...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın sona ermesinin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Karargahı önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna ve Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı İgli Hasani görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.