Batı Haberleri

Batı haberleri ve güncel Batı gelişmeleri, Batı ile ilgili tüm video, Batı fotoğrafları ve Batı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Fatih'teki Sirkeci Tren Garı'ndaki Demiryolu Müzesi ve 'Gurbette Hasret' sergisini ziyaret etti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria’daki IDF taburu Netzah Yehuda’ya insan hakları ihlalleri nedeniyle yaptırım uygulanacağı iddialarına tepki gösterdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

EKONOMİ

Dünya çapında çikolata üreticilerinin gözü kakao tarlalarına çevrilmiş durumda. Batı Afrika'da etkili olan virüs salgını ağaçları öldürdü.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: Belçika'nın Leuven şehrinde toplanan PKK militanları, Heusden-Zolder ve Hauthalen şehirlerinde yaşayan Türk vatandaşlarını hedef alan saldırılar gerçekleştirmişlerdir. Yaşanan...

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

GENEL

ABD Başkanı Biden’ın Batı Şeria’daki Filistinlilere saldıran aşırılık yanlısı yerleşimciler için yaptırım uygulama kararına İsrail Başbakanı Netanyahu’dan cevap geldi.

SPOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatıldı" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da Dr. Sadık Ahmet'in ailesi ile Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyelerini kabul etti.

SonDakika

Bakan Fidan: Gazze’deki yasa dışı kuşatmanın, insanlık dışı saldırıların halen devam etmesi utanç verici. Daha da vahimi Batılı ülkelerin vahşet...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu gidicidir. Bütün mesele dünyada haklının yanında yer alacak olanların duruşudur. Bu konuda maalesef beklenen gelişmeler oluyor mu;...

SonDakika