Council Haberleri

Council haberleri ve güncel Council gelişmeleri, Council ile ilgili tüm video, Council fotoğrafları ve Council haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde (AKPM) Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

GENEL

Rusya ve Çin, ABD’nin New York kentinde bugün toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde görüşülen, ateşkes ve Gazze'deki rehinelerin serbest bırakılması...

GÜNCEL

Birleşmiş Miletler Genel Kurulu’nda dün yapılan oylama sonucunda 153 ülkenin lehte oylarıyla Gazze’de ‘ateşkes ilan edilmesi çağrısı’ kabul edildi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün, İsrail-Filistin konusunda ‘acil ve uzatılmış insani ateşkes kararını’ oyladı.

GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle bugün Maskat’ta bir araya geldi.