DSÖ Haberleri

DSÖ haberleri ve güncel DSÖ gelişmeleri, DSÖ ile ilgili tüm video, DSÖ fotoğrafları ve DSÖ haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştay'ına (GETAT) katıldı.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser olduğunu açıkladı. Dünya liderleri ve uluslararası örgütler Prenses'e geçmiş olsun mesajları yayınladı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’nin kuzeyinde bulunan Şifa hastanesine erişimin artık imkansız olduğunu açıkladı.

GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.

GENEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de bulunan Nasser hastanesinin bir haftadır devam eden kuşatma sonucu hizmet dışı kaldığını duyurdu.

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü’nün kanser ajansının hazırladığı projeksiyona göre, 2050 itibariyle 35 milyondan fazla yeni kanser vakasının olacağını açıkladı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GENEL

Hristiyanların Hz. İsa’nın doğumunu kutladığı Noel bayramı nedeniyle dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri kutlama mesajları paylaştı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün yaptığı açıklamada elektronik sigaralar tüketiminin erken yaşta nikotin bağımlılığı dahil bir çok sağlık problemi yarattığına...

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de 1.3 milyon kişinin barınaklarda yaşadığını, çok sayıda bulaşıcı hastalığın görülmeye başladığını belirtti.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, dün yaptığı açıklamada Şifa hastanesinden tahliye edilen 31 prematüre bebeğin 28’inini tedavi görmek için Mısır’a...