Dila Tarkan Haberleri

Dila Tarkan haberleri ve güncel Dila Tarkan gelişmeleri, Dila Tarkan ile ilgili tüm video, Dila Tarkan fotoğrafları ve Dila Tarkan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

L’Oreal Paris yeni ürünü Panorama Maskara’nın lansmanını ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle kutladı...

MODA

Rabanne H&M Koleksiyonu, sınırlı sayıda misafirlerin katılım gösterdiği bir ön satış daveti ile ilk defa satışa sunuldu.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

CEMİYET

Aveda ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Green 2023 Sürdürülebilirlik Konferansı ve Ödül Töreni 27 Kasım Pazartesi günü Mandarin Oriental, Bosphorus’da gerçekleşti.

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

MAGAZİN

Biolane’nin yenilikçi ve doğal bebek bakım ürünleri, sektörde deneyimli ve tanınan annelerle bir araya geldi.

MODA

Modern, zarif ve zamansız parçalarıyla fark yaratan Falconeri, 11 Ekim’de misafirlerini Milano’da gerçekleşen ilk defilesinde ağırladı...

MEKAN

Premium otomobil üreticisi Lexus, eşsiz bir davete daha imza attı.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

MEKAN

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi...

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.