Ekonomik Haberleri

Ekonomik haberleri ve güncel Ekonomik gelişmeleri, Ekonomik ile ilgili tüm video, Ekonomik fotoğrafları ve Ekonomik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere, Avrupa, ABD ve Avustralya'daki 15-24 yaş arası gençleri baz alarak hazırlanan Dünya Mutluluk Raporu'nda, gençlerin giderek daha fazla mutsuz...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında '2024-2026 Yıllarına Yönelik Ekonomik-Ticari İşbirliği Programı ve Yol Haritası'nın imzalandığını açıkladı.

EKONOMİ

Akbank İhracatçı Buluşması, Türkiye’nin dış ticaret hedeflerine hizmet edecek yeni çözüm yolları ve iş birliği fırsatları odağıyla İstanbul’da gerçekleşti.

GÜNCEL

Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD...

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.

İş Dünyası

Türkiye - Slovakya İş Konseyi Başkanı Harika Güral, “Slovakya'yı bölgesel ticaret ve taşımacılıkta büyük Avrupa pazarlarına kolay erişim sağlayan kilit...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.