England Haberleri

England haberleri ve güncel England gelişmeleri, England ile ilgili tüm video, England fotoğrafları ve England haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Dışişleri Bakanlığı ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Rusya’da düzenlenen başkanlık seçimlerini ‘sözde seçim’ olarak değerlendirdi.

GÜNCEL

İngiltere Ulusal Sağlık Kurumu (NHS İngiltere), dün 18 yaş altı çocuklarda cinsiyet değişimi için kullanılan ve ergenliğin fiziksel değişimini duraklatan...

SAĞLIK

İngiltere’de tüp bebek hizmeti veren bir doğurganlık kliniğinin lisansı, embriyo kaybı ve dondurma işlemlerinde yapılan hatalar sebebiyle askıya alındı.

GÜNCEL

Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, Gazze’ye desteğini sürdürmeye devam ediyor...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GÜNCEL

İngiltere’nin Soruşturma Yetkileri Mahkemesi'nin, bugün polisin iki gazeteciyi gizli gözetime tabi tutarak dinlediği iddialarını göreceği dava başladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi.

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Kırım’da bir Rus donanma gemisinin Ukrayna tarafından vurulması sonrasında açıklama yaparak son 4 ayda Rusya'nın...

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Luton Town forması giyen Tom Lockyer, Bournemouth ile oynanan karşılaşmada kalp krizi geçirdi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrailli ‘aşırılıkçı yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdüklerini belirterek bu kişilerin İngiltere’ye girişini yasakladıklarını duyurdu.